Onsdag, dagen innan nyår :O

Jag håller på att fixa mig och sen ska jag träffa Izabelle!
Kan ni tänka er att det är nyår imorgon! Jag minns förra nyår som att det var igår, jag bara längtar till imorgon  när man kan fixa sig och göra sig så fin och ha fina kläder och allt på dig. Jag är så himla glad att jag hittade en nyårsklänning till slut, jag trodde faktiskt att jag skulle behöva ta någon av mina gamla klänningar. Inte nog med det, jag hittade ett par helt nya skor igår.
Nej nu måste jag sminka mig klart så jag kan träffa izabelle snart, pussss<3



Dessa kläderna har jag på mig idag, rätt mysiga faktiskt :)
- Lackleggins, från vero moda tror jag
- Randig långärmad tröja som också kommer från veromoda 



Skorna ser inte så höga ut, men dem har faktiskt 12 cm hög klack! Fint
- Skorna kommer från Scorett
Men klänningen får ni inte se från imorgon...


Cupcakes

Tänkte bara slänga upp några bilder på mina cupcakes som jag bakade igår, tyckte dom blev väldigt gulliga!






Stan

Nu drar jag in till stan, ska kolla om jag hittar någon nyårs klänning. Jag kanske till och med hittar ett par snygga skor, who knows ? Jag vet inte riktigt än vad jag ska göra på nyår men får väl ta och snacka med kompisarna var vi ska ta vägen, någon fest blir det antagligen. Nej nu måste jag skynda mig, puss hej!<3






Lördag

Idag har jag inte gjort någonting utom att slappat och kollat på O.C hela dagen. Det är så himla skönt att bara ta det lugnt, jag har inte ens orkat klä på mig och fixa mig. Så här sitter jag i sängen med mjukiskläderna jag gick i julklapp. Det kommer kanske upp bilder på mina julplappar sen när jag orkat fotta dem.
Jag snackar även just nu med Elli på msn och vi bestämde oss för att åka in till stan imorgon för att shoppa loss nu när det är mellandagsrea. Hon ritade en väldigt fin bild också, här är den :




Nu är filmen uppe

Äntligen har jag tagit tag i detta med filmen på mig och Elli när vi dansar. Izabelle har hjälpt mig att fixa så nu är filmen uppe här på bloggen. Det är även några andra filmen från de som sjöng och spelade. Alla var riktigt duktiga!




Äntligen lov!

Idag var det avslutning och dansen gick väl bra, jag tyckte iaf det. Det blev bättre än jag trodde och jag var väldigt nervös när jag skulle gå upp och göra dansen. Izabelle filmade oss så om jag kan förstå mig på hur man gör så kommer den kanske upp lite senare. Jag ska försöka så gott jag kan.
Nu ska jag packa för jag ska sova hos kelly inatt så jag ska ta bussen om ungefär 30 min, vi får höras senare puss hej<3







Ps. Bilderna blev inte så bra men jag fick ta dom bästa, ni ser kanske på den första att den är suddig men jag valde faktiskt den för att vara snäll mot Ellinor. Jag tror inte hon ville att jag la upp dom andra, men jag vet inte. Vågade inte ta den risken. hehe (A)


Måndag och har bakat cupcakes

Kelly är här hos mig och ska sova här inatt för hon ska vara med och kolla på min avslutning imorgon. Jag blev precis klar med mina cupcakes som jag ska ha till avslutningen imorgon. Jag blev mycket nöjd med dem och man få hoppas dem smakar gott också. Upp till bevis imorgon!
Nu ska vi snart hoppa till sängs eftersom vi ska vara på skolan halv 10, önska mig lycka till imorgon med dansen. Vill verkligen inte tappa bort mig i dansen och skämma ut mig. Men nu får ha det så bra och jag ska försöka bli bättre på bloggandet. Men jag lovar, det kommer komma upp bilder från avslutningen imorgon! Puss<3








Sen lekte hon lite med min bby, kameran alltså


Fredag

Inte så bra uppdatering idag, men tänkte slänga upp ett snabbt inlägg nu iaf.
Idag eller ska man säga igår (klockan är ju just nu 00:12) så var jag i skolan, vi hade avslutningsträning hela dagen. Både kul men för det mesta var det rätt drygt eftersom man fick vänta hela tiden för att få visa upp sitt. Dansen fick bättre än jag trodde faktiskt, men först gången när vi visade upp det så gick det inte alls bra. Men efter några fler gångers träning så blev det bra. Men såklart så finns det fortfarande några grejer man måste öva lite mer på. Vi får även hela måndagen på oss att öva så det kommer gå gallant!
Efter skolan så stack jag och Elli till Höllviken gallerian för att köpa lite julklappar, det blev 2 julklappar köpta för min del.
   Jag har precis kollat klart på en film med Elli och hon ska nog sticka hem när som hellst och jag tror faktiskt jag snart ska gå och lägga mig. Men vi hörs imorgon, puss<3


Några julklappar köpta iallafall!


När jag kom till Höllviken så fick jag vänta där i ungefär 30 min på min mamma för hon var seg på att lämna jobbet. Ni kanske förstår min situation, jag satt ute och väntade på henne och det var säkert flera minusgrader. Eller det känndes som det iallafall. Men till slut kom hon och då var jag som en isbit, men jag överlevde som tur var.
   Vi gick runt i lite affärer och kollade på massa kläder och jag ville såklart ha allt, men det funkar ju såklart inte. Har inga pengar till att handla till mig själv nu under julen så jag får hoppas på att jag får något fint på julafton, eller jag vet redan några saker jag kommer få och dom är riktigt fina! Idag blev det shoppat lite julklappar till kompisarna, så man får hoppas dom gillar det.
   Just nu så försöker jag föra över lite låtar till min ipod, b.la en låt som vi ska ha till avslutningen. Vi hade först tänkt oss att dansa till låten Jingle bell rock men vi blev inte tillräckligt nöjda med dansen så det får bli en annan dans istället. Hoppas det blir bättre! Imorgon ska vi nämligen öva till avslutingen och vi har inte riktigt hunnit öva på dansen alls, men det får gå som det går. Vi får öva mer under helgen och sen får man hoppas på att det blir lika bra som vi tänkt oss.
   Nej, nu måste jag nog hoppa ner i sängen. Men först ska jag nog kolla om det finns något på tv som jag kan somna till eller så deckar jag direk. hehe
Ni får höra mer imorgon hur det gick med dansen, puss<3


Julklappshandling snart



Kom hem från skolan för ett tag sen, så nu sitter jag framför datan och äter min lilla macka. Är riktigt hungrig och behöver ladda krafterna till julklapps shoppningnen senare. hehe! Jag ska ta bussen 16.22 till höllviken för att möta upp mammsen. Denna gången ska vi till trelleborg istället, mysigt!


Ny kofta!

Jag kom hem från stan för en stund sen, idag blev det köpt mest julklappar. Jag köpte 1 julklapp och en kofta till mig själv medans mamma köpte många julklappar. Men jag ska in igen med mamma imorgon och handla lite till och kolla efter några kofter till mig, men jag ska mest köpa julklappar.
Såhär ser min kofta ut, den kommer från Vila.


Ps, ingen bra bild, fick ta den med camen för min kamera hade inget batteri!


Stan, here I come

Jag kom hem från skola för någon timme sen, jag åt lite sen ringde jag mammsen för att höra med henne om vi kunde åka till stan och handla lite julklappar. Och det ville hon, så jag ska åka in dit när som helst. Jag har funderat lite över vad jag kan handlar, men jag berättar inget här. hihi!
Vi hörs senare, puss<3


Min dag

Idag var det skola som vanligt, rätt skön dag. Vi kollade bara film de två sista lektionerna så det var inte så ansträngande. Just de, hade ju prov idag. Jag kom inte ihåg att vi skulle ha provet första lektionen så jag blev rätt paff när vår lärare delade ut papprena. Men jag tror det gick rätt bra ändå, men jag hade ju tänk mig läsa igen lite innan jag skulle gå in men så blev det inte.
Efter skolan stack jag hem, ät lite mat sen kollade jag tv. Det var riktigt länge sen vi inte hade några läxor, prov eller något arbete som ska vara inne. Så idag har jag passat på att bara ta det lugnt!
Nu ska jag snart åka till mina M & M´s (mormor och morfar) för att äta middag så ni får ha det så bra, puss<3


Ett måste!


Håller ni inte med om att det är så snyggt med ett par vita converes, man kan ha det till allt både klänning och jeans. Alltid lika snyggt!
Jag längtar tills det är vår när allt äkligt väder är borta och man kan lägga undan  vinterskorna och stora vinterjackan :)
Nej, nu måste jag plugga. Puss hej<3


Såhär ser jag ut idag...

Detta hade jag på mig i skolan idag, sköna kläder men samtidigt snyggt!
Nu ska jag nog börja plugga till provet imorgon, fast jag har ingen motivation till det alls för jag är så otroligt trött på skolan just nu. Jag längtar bara till det är jullov så man kan ta det lugnt och bara ha roligt, jag ska inte ens snacka om nyår, fy f*n vad jag längtar!




Mmm gott!

Nu sitter jag i köket och äter en lussebulle och dricker glögg. Jag tyckte min hjärtlussebulle blev riktigt fin! Jag passar även på att plugga lite religion, inte det roligaste men det måste ju göras tyvärr.
Senare ikväll ska jag kolla på "Angels & Demons", en film som min syrra hyrde innan så jag tänkte att jag lika bra kunde se den eftersom jag redan har varit så duktig att jag redan har pluggar och allt.






Önskelista

Jag har gjort en liten önskelista och kläderna kommer från ginatricot, det är såna här bas kläder som jag känner att jag behöver. Det finns säkert mycket annat som är fint, men dessa är mina favoriter.




Godmorgon

Godmorgon, det kan man väl säga fortfarande, jag gör det iaf. Jag har precis ätit frukost och hade snart tänkt att slå upp böckerna och börja plugga lite. Jag har ju prov på tisdag och det är bäst att man får bra resultat nu innan man ska få sina betyg. Sen hade jag faktiskt tänkt att baka lussebullar med mammsen, jag älskar lussebullar!
  Det är iaf lucia idag, tänk nu är det inte långt kvar till julafton. Men jag har inte köpt en ända julklapp!, Jag har lite panik känns det som. Men jag får väl åka in nästa helg och köpa lite, men problemet är att jag inte har någon aning om vad jag kan köpa till mina föräldrar för jag vill liksom ge dom något fint inte något sånt tråkigt som det har blivit de andra åren för man inte har kommit på något bättre. Nej, jag ska faktiskt skärpa mig detta året.




Födelsedags hunden!

Idag fyller min gulliga vovve år! Grattis till honom, Felix alltså:)
Här är två gulliga bilder när han öppnar sin present, har var riktigt duktig på att öppna den.




Min fråga till er som läser min blogg

Hejsan, det var ju ett tag sen jag bloggade men jag har inte haft någon lust alls att blogga. Plus att det inte hänt så mycket eftersom jag bara har satsat mycket på skolan nu innan jullovet.





RSS 2.0