Stranden

Idag blev det det äntligen stranden, riktigt härligt va det !!!!





(Förlåt om kvaliten på bilderna är väldigt dålig, de är fottade med mobilen)

Sex and the city 2



Ikväll ska jag och tjejerna kolla på bio, och det blir sex and the city. Jag hoppas verkligen den är bra eftersom den andra ettan var bra. Så jag har rätt höga förväntningar på denna filmen trots att jag hört att den inte så mer än okej.

Idag har jag bara legat och solat i trädgården och ska ligga kvar ett tag till sen ska jag nog hoppa in i duschen för att ta en härlig dusch. Sen har jag inte så mycket tid på mig innan jag ska ta bussen till stan eftersom jag ska vara där kl 17.15.

Skolavslutning,Student och slutligen födelsedagsfest!



I fredags slutade jag 9:an, vilket är både underbart men samtidigt jätte sorgligt eftersom jag aldrig kommer att träffa klassen på samma sätt igen :/ Sen så har vi ju faktiskt gått i samma klass i ca 9år vilket är väldigt länge, och under den tiden har man kommit varandra väldigt nära..

Men sen på kvällen skulle man till älsklingen för han tog studenten, det var sjukt roligt för honom och man längtar ju själv till det väldigt mycket. Jag stannade hos honom tills han skulle ut senare på kvällen. Då stack jag till Mikki för hon hade födelsedagsfest. (Hon fyller faktiskt år idag, GRATTIS!). Där var nästan bara massa folk man känner och det var riktigt kul!

Bilden ovan visar vad jag hade på mig under alla de tre tillfällena, jag hade samma klädsel för jag han absolut inte hem om. Det var ett väldigt tätt schema om man säger så. Men det va absolut en av de roligaste kvällarna på länge. Tack alla !:D 

Give it to me right, or don´t give it to me at all







Liten ring : Guldfynd
Stor ring : Glitter

Emmy som liten


jag kan komma ihåg än idag att varje gång vi handlade nybakad bröd så sprang jag alltid och satte mig mitt i hallen för att börja äta av skalken. fy vad jag tyckte den va god, gulligt va.. (A) haha



Älskade skogen, och plocka blommor och bär. Men självklart skulle man alltid ha stövlar, för snabbt skulle det gå när man skulle ut och roa sig.


ser lite halvt galen ut tycker jag..


Aw, älskar sommarstället i jämtland. Denna bilden är tagen där, i den lilla båten


Självklart ska man slicka upp allt på talriken, haha


Jag var i stan innan idag och här kommer det att komma upp bilder på de jag handlat, see ya :)

Klassresa & Bal

Klassresa





Balen






RSS 2.0