Lördagens händelser



Jag kom nyss hem från vanningen, jag har varit och badat där med Kelly, Gustav och Jim. Men träffade även lite andra där också.
Idag så gick jag upp vid 9 tiden för att åka till stan och kolla på balklänningar och det slutade med att jag köpte den som är på bilden. Lägger bara upp en bit av klänningen så får ni se hela när jag äntligen ska använda den, alltså på balen den 5 juni så det är ett tag tills dess. Men visst är den fin, det tycker jag iaf!
Nu ska jag slappa ett litet tag sen kommer gästerna sen mat och kvällens planer kommer att komma upp här lite senare. Glöm inte att kolla in om nån timme ! :D


Fredag

Kom hem från skolan för några minuter sedan, stannade kvar en stund för att ta emot pengar och även diskutera lite om balen. Nu ska jag bara chilla till jag ska dansa och försöka få in i huvudet att jag faktiskt har lov nu.
Tänkte även bjuda på lite bilder på mig idag :)





Blå skjorta: nyinköpt från H&M, igår
Rosett: H&M

Lägg märke till mitt mycket fina nagellack ;)

Jag kommer följa det blommiga modet i sommar


Balen är bokad och klar!




Idag har det i stort sett planerats till balen hela dagen, först så har vi bokat en limousie och då blev det en lincon-limousine eftersom hummern var upptagen just den dagen.
  Efter skolan så ringde vi till de andra skolorna för att höra om det hade bestämts någoning mer och det hade det såklart. Joo! de hade bestämt att ändra datumen från den 22 maj till den 28 maj och det är såklart den dagen vi är på Ven med klassen så vi kan inte gå på vår egen bal. Men efter ett antal samtal och ett antal konflikter så har vi fått datumet ändrat till den 5 juni istället så nu är det bokat och klart. Och självklart så var hummern ledig så nu ska vi åka hummer till vår bal. Wiie, jag är så himla glad!
  Men idag har vi även gjort biljetterna och broschyrerna till balen, de blev faktiskt snyggare än de förra vi gjort. Vi fick ju självklart göra om dem eftersom det blev ändrat datum och vi har bytt lokal. Men nu är allting löst och vi ska få våran bal, även om det är på ett lite mindre fint ställe för det andra var aldeless för dyrt.

Ps. På bilden ovan så ser ni våran limousine som vi ska ha, fin eller hur!? Plus att vi kommer bara dem ända som har en sådan här limousine eftersom detta är den ändå som finns i Malmö och kanske till och med i hela Sverige.



CONVERSE



Nu har jag äntligen fått tag på mina älsklingar, dem har verkligen inte dessa skorna någonstans jag har jagat efter dem överallt och äntligen är dom mina!

Söndag

Jag kom nyss hem från Ellinor, stack hem dit för att hämta mina saker jag glömde där igår. Saker som plattång och mjukisbyxor. Men när jag kom dit så hade vi självklart massa saker att prata om så jag stannade och sen skulle hon äta så jag kollade på tv. När hon var klart bestämde vi att vi skulle hitta på något ikväll eftersom vi ändå börjar sen imorgon så vi ska kolla på film senare. Men innan de så ska jag träffa gustav!
Det har inte hänt något speciellt idag, bara en vanlig och chill söndag så man kan samla sina krafter till veckan.
Nu kallar dem på mig där nere och jag ska äta, puss <3






Dagen efter..

Igår var jag och brudarna på Strandbaden och dansade hela kvällen, jag tyckte verkligen det var värt pengarna men det va dock lite för lite folk.
  Just nu sitter jag på mitt rum och tycker synd om mig för jag kan knappt gå för mina fötter verker för mycket, idag ska det bli en slappdag och ska ta igen lite skolarbete också och kanske göra lite läxor.. *snyft*.



Såhär såg jag då ut igår, blev mycket nöjd med mitt hår eftersom det brukar alltid bli så fult..

Kjol - Mango
Tröja - H&M
Nitväska - Ginatricot
Rosett - H&M

Sb, med the girls

Jag har precis kommit ut ur duschen och väntar på att maten ska bli klar. När jag har ätit så ska jag dra till Elli för att fixa mig tillsammans med Jasmine, Elli och Izza. Sen är det tänkt att vi ska drar vidare till Sb vid 11-12 tiden och dansa hela kvällen/natten.
   Idag har jag inte gjort mycket, gustav åkte hem vid halv 10 tiden och skulle jobba sen efter det så la jag mig i soffan och skulle kolla på film. Men inte riktigt så blev det inte, det slutade med att jag somnade innan jag ens hade sett halva filmen men jag behövde tydligen den sömnen för att klara av allt som denna kväll kommer bjuda på och där ingår självklart dans, vilket jag älskar!

Ni får alla ha en toppen kväll för det ska jag iaf ha, ha det bra. Puss <3



Slänger upp en bild som är tagen igår, hihi


Den är snart här!

Jag kollade just igenom min bilddagbok och så såg jag dessa sommarbilderna från sommaren 2009, när jag tänker tillbaka så var det en underbar sommar och jag ska göra min sommar 2010 så mycket bättre! Tänk alla standfester tillsammans med sina vänner, kvälls doppen, att kunna sitta på en uteservering och bara njuta av sommaren och alla de snygga kläderna, bruna ben och den söta sommarklänningen. Gud, vad jag längtar!
   Som tur är så börjar snön smälta och solen kommer fram om dagarna, jag trodde nästan den hade försvunnit helt. Det kommer nog bli en hel del shoppingrunder och fikapauser i stan i vår, för jag känner på mig att det kommer bli en underbar vår/sommar.


Hemresan från Bulgarien, var där med Ellinors familj och en massa andra familjer. Här hade vi nästan precis frågat om nummret av en snygg norsk och vi var så himla glada att vi vågade, jag var iaf (A)


Skolavslutningen, skulle gå ut 8:an och viste att det bara var 1 skolår kvar en så skulle man börja gymnasiet och nu är det bara ett halvår för mig kvar. Känns väldigt pirrigt!


Kommer ihåg denna dagen så väl, alla mina vänner var upptagna och jag fick göra det bästa av dagen så jag gick ut i trädgården och la mig på gräset. Sen helt plötsligt fick jag ett ryck och började fotografera, jag gjorde det nog ända tills solen började gå ner och det blev några bilder på mig själv också. Sen efter det så var maten klar, och kännde den undebara doften av nygrillat ! 
-Obsavera att bilden är tagen med min mobilkamera och jag tyckte jag tyckades rätt bra för jag hade inte så många megapixar då.

Nej, nu ska jag återgå till livet just nu och börja plugga SO eftersom jag har prov på tisdag. Jag har nog drömt mig bort tillräckligt idag så nu får man börja ta tag i sitt liv och skaffa sig ett bra resultat på provet.
Ni får alla ha det toppen, puss ! <3


Todays Outfit















Överrasknings fest för Oscar!

Igår så vart de en stressig dag. Dagen började med att jag skulle till skolan och hade prov tredje lektionen i matte och det gick inte så bra, tyckte det var riktigt svårt. Efter skolan så stack jag hem till Elli för att hjälpa henne med att hitta något att ha på sig på kvällen eftersom vi skulle på fest. Men sen efter det var det stressigt för då skulle jag hem och äta och sen snabbt åka till dansen, jag kom såklart lite försent. Jag dansade i 2 timmar och jag var någon helt annan stans i mina tanka, jag kunde verkligen inte konsentrera mig på de stegen vi fick eller något. Så det blir en hel del övning i veckan för att snappa upp stegen ordentligt.
När jag kom hem så hoppade jag in i duschen och sen kom Gustav, men eftersom jag skulle åka inom 1 timme så kunde jag inte träffa han så mycket. Men han var ju så gullig så han körde oss till festen i Höllviken eftersom vi inte hade hunnit till bussen annars. Festen var hemma hos Andreas som han hade fixat för att överraska hans kompis Oscar, så när vi kom fram så socialiserade vi lite och sen skulle alla gömma sig och när Oscar kom så hoppade alla fram och skrek : Surprise !! Han blev nog väldigt överraskad eftersom han egentligen skulle dra vidare till KB.

Det var min fredag, den var mycket lyckad !! :D Jag kan vara så snäll att bjuda på lite bilder


Absolut inte den bästa bilden, men vafan man får väl ta och bjuda litta på sig själv.










En Glad Emmy!





Som ni ser på bilderna ovan så ler jag, jag har inte gjort de på några bilder sen jag fick ut min tandställning. Äntligen kan jag göra de och inte tycka att mina tänder ser hemska ut!

När jag var klar hos tandläkaren idag så stannade jag och mammsen i Trelleborg för att fika och shoppa lite eftersom jag ändå hade håltimme. Vi fikade på Espresso House och sen handlade jag lite kläder och ett par skor. Jag kommer antagligen lägga upp bilderna om jag orkar och har tid till att fotografera kläderna.

Obs, fråga inte vad jag gör på den understa bilden för det vet jag inte själv (A)


RSS 2.0