Nya kläder

Glömde lägga upp vad jag fick igår av min mamma när hon hade varit i stan, trodde inte det var min färg den mint-gröna färgen men den va faktiskt riktigt fin. Tröjorna kommer från VeroModa




Halloweenfest!

Jag kom nyss hem från Kelly, sov ju där inatt för att inte behöva gå så långt till bussen igår. Jag var på Halloweenfest igår och det var mycket trevligt med mycket trevligt folk. Tyvärr var jag tvungen att vara hemma väldigt tidigt så det var lite tråkigt.
Jag sa att jag skulle lägga upp bilder på hur jag såg ut igår men saken är den att jag aldrig hann ta bilder så jag hoppas ni inte blir allt för ledsna nu. Jag hade på mig ett par svarta strumbyxor, ett rött långt linne som jag hade dragit ner så det blev som en klänning, djävuls horn, rött läppstift och såklart svarta klackar. Om ni inte redan har kommit på det så var jag utklädd till en djävul. Som sagt det var en rolig kväll igår.
Nu ska jag städa klart mitt rum som blev nerstökat igår efter att alla vi 4 tjejer hade fixat oss här hemma hos mig men nu får ni ha det så bra så länge, puss<3




Bild från festen



Träning

Jag kom hem från Höllviken för en timme sen, har tränat som vanligt. När jag kom hem gjorde jag mat till mig och Kelly för jag var så himla hungrig. Nu ska jag chilla lite tills klockan blir 6 sen ska jag börja fixa mig för ikväll blir det halloweenfest i Vellinge. Jag ska åka dit med Kelly, Elli, Cia och Izabelle. Vad kan jag klä ut mig till? jag har funderat du djävul eftersom jag har horn och allt sånt men jag vet fortfarande inte. Det kommer komma upp bilder på hur jag kommer se ut ikväll, jag kommer lägga upp bilderna innan vi stickar.

Men nu ska jag kolla tv och ta det lugnt, puss<3


Toppen dag!

Åkte ner till Höllviken med Kelly vid 12 tiden för att träna på Formtoppen med Elli, vi tränade i ungefär en timme. Riktigt härligt, ska börja träna där nu minst två gånger i veckan. Jag har inte kunnat träna där innan för jag har inte fyllt 15 från nu.
Efter vi tränat tog vi bussen till Kelly och det tog ungefär 1 timme och när vi kom hem till henne hade vi bråttom att fixa oss för vi var tvungna att ta bussen till Malmö kl4 för vi skulle äta på Jensens Böffhus innan vi skulle kolla på Rosa Bandet Galan på Malmö Arena. Vi hade mycket klydd med bussarna dit men det slutade med att vi fick ta taxi, blev lite dyrt men vi hade inget annat val.När vi väl kom till Arenan så letade vi upp vår plats och såklart hade vi satt oss på fel platser, lite pinsamt men vi hittade snabbt till våra rätta platser. Vi märkte också snabbt att man inte fick fotografera, fast det gjorde vi ändå för man måste ju ta bilder på månsibooy och alla andra artister. Jag ska bara säga det, även om man inte ser så mycket när man sitter där så är det en helt annan grej än att sitta hemma framför tv:n.
Tack Kelly för den bästa födelsedagspresenten ever!

Nu ska jag snart sova så puss och godnatt<3

>här kommer lite bilder<




På busshållplatsen innan galan



Innan direktsänningen, många roliga skämt om svenska hollywood fruarna



Sarah Dawn Finer, sjöng riktigt fint!



Mååååns!!



Leona Lewis

Har många fler bilder men det blir lite enformigt om jag skulle lagt upp alla för bilderna ser ungåfär lika dana ut och dom är inte så tydliga heller.




Min dag

Idag vaknade jag rätt tidigt skulle nämligen in till stan för att träffa Patrick, men kom dock väldigt sent ändå. Vi fikade på Espresso House sen gick vi lite. Sen ringde kelly och frågade om vi kunde träffas för hon var i stan, då satt vi på en lekplats i någon "park" ;). Vi satt där i ett sånt torn för det regnade så mycket. När Kelly hade kommit så satt vi där en stund till och snackade.
Ellinor ringde mig sen och påminde mig om att vi skulle träna så då fick vi gå till busshållplatsen för att se när bussen gick. Sen tog vi bussen till konserhuset för Kelly skulle kolla en sak där, sen köpte jag lite godis sen hoppade vi på nästa buss som kom.
När vi hade kommit till höllviken gick vi till Formtoppen för att träna, det gick bra och det är kul. Ska dit imorgon igen och träna kl 11-12.
Nu sitter jag hemma hos Kelly och ska sova här inatt, vi ska ju kolla på Rosa Bandet Galan imorgon tillsammans.
Ha det så bra och godnatt, puss<3



En ledsen Kelly på busshållplatsen på väg hem till henne, (snyft)

Onsdag


Såhär såg jag ut idag, inget speciellt men det va lagom varmt eftersom det har regnat hela dagen.

Min kväll igår :)

Det blev inte mycket bloggande igår för jag kom hem när klockan var lite över 12 och då hade blogg.se stängt ner inloggningen på sidan för den skulle uppdateras har jag för mig. Men i alla fall, igår åkte jag till malmö för att se på bio med Kelly. Eftersom jag åkte in rätt lång tid innan bion började så träffade jag Patrick som var i malmö och efter det fikade jag med kelly och henns två kompisar Lykke och Helena. När de sen skulle ta bussen hem så satt jag och Kelly kvar lite på Espresso House för det regnade så mycket.
Sen tog vi bussen till Entré för vi skulle kolla på bio där, bion skulle inte börja från kl 9 så va hann både handla en present till Elli, ta ut pengar, äta och köpa biljetter men ändå så hade vi mycket tid över till att inte göra någonting.
Bion var rätt bra, vi skulle se på "Min stora feta grekiska semester". I början av filmen var det faktiskt rätt dryg. Lite innan mitten frågade jag faktiskt kelly; ska den bara handla om detta eller.. ? Men sen började det faktiskt hända lite saker och den blev helt okej ändå.


Min morgon




I morse vaknade jag av att denna söta hunden hoppade upp i min säng och ställde sig på min mage och jag fick massa pussar, det är inte direkt det skönaste sättet att vakna på ska jag säger er. Men det var väl gulligt på något väldigt konstigt sätt.
Idag ska jag in till Malmö för att se på bio med Kelly, vi ska kolla på Fame. Jag hoppas verkligen den är bra.

Nu får ni ha det så bra så hörs vi senare, puss<3


Söndagsmys

Just nu sitter jag i min säng och har lite söndagsmys med mig själv, ensamt men rätt skönt att ta det lugnt. Jag kollar på Love actually den går på tv, kanal 3. Den är rätt bra faktiskit och har ändå ingen annan film att kolla på så jag får nöja mig med den idag. Så kolla den om ni inte har något annat för er.
ha det bra, puss hej<3


 


Tack !

Elli kom hem till mig för ett tag sen med en present till mig, det va en jätte fin och mjuk halsduk. Den var från henne och Izabelle. Tack så jätte, jag behövde verkligen en ny och härlig halsduk.






>Hur lång tid tar det att fixa sig egentligen?<

Jag har tagit tiden på hur lång tid på hur lång tid det tar att göra varje grej som man gör när man fixar sig och såhär blev resultaten.



Man kan ju undra vrf jag gjorde detta. Men det kan faktiskt va rätt bra ibland för tänk dig att du pratar med en kompis i telefon och hon/han frågar dig. "Är du klar snart?" Då kan du lätt svara, ja jag ska bara sminka mig sen är jag klar. Sen frågar kompisen "när är de då?" och då vet du sedan innan att det tar ungefär 13 minuter. Sen vet du ju också hur tidigt du måste gå upp om morgonen för att hinna allt du ska göra. Okej, det kanske är rätt onödigt men jag har inte haft något alls för mig idag och tyckte jag skulle hitta på något att skriva om.


Söndag

Det blev tyvärr inga fler inlägg igår, jag var för trött igår när alla gäster hade gått så jag gick och la mig istället. Men jag tänkte visa lite presenter jag fick igår. Jag fick mest pengar som jag önskat mig, för dem ska jag köpa en systemkamera som jag har velat ha länge nu. Tycker det är så kul att fotografera så jag vill ha en bättre kamera. Alla bilder jag har på min blogg är tagna med min mobil, men mobilen är inte så hemskt bra för man måste alltid ha rätt ljus annars blir bilderna så suddiga och tråkiga och sånt gillar jag inte. Men jag försöker göra mitt bästa för att få bilderna bra.

Av Kelly fick jag en biljett till Rosa bandet galan, så på torsdag ska jag till Malmö arenan med Kelly och kolla på det. Jag tyckte det var en mycket rolig och bra present, tack Kelly! Ni kan kolla in henne blogg här (kellyshrimpton.blogg.se). Sen fick jag pengar, massa fina blommor och thailändska pengar och en kondom. Jag ska ju till Thailand i januari med familjen så det var en väldigt fyndig present. Jag fick även en maskara från Clinique och godis. Tack för alla sina presenter, för er som läser min blogg.

Nu ska jag ska fixa mig har inte orkat göra det innan, men nu tycker jag det är dags. Jag ska även senare göra ett litet ”test”. ”Hur lång tid tar det för dig att göra dig iordning i normaltakt utan att stressa?” Då ska jag duscha, föna håret, sminka mig, sätta i håret, välja kläder och klä på mig. Sen även jaa såna små saker som att fixa håret och sånt. Kommer skriver hur det gick här sen, så glöm inte att kika in senare!

Nu ska jag börja fixa mig, puss<3



Fina blommor!



Nu får jag ju göra det lagligt... cykla utan hjälp asså ;)


Lördag

Ikväll ska vi fira mig så min släkt ska komma, har haft lite problem att välja kläder men nu orkar jag inte byta fler så det fick bli en vit klänning och min pälsväst (se bild). Nu sitter jag vid datan och lyssnar på musik och måla naglarna. Gästerna kommer om ungefär 30 min så jag ska snart göra mig helt klar.
Kanske blir fler inlägg under kvällen, ha det bra så länge puss<3

 


Förlåt för dålig bild men jag har inget bra ställe att fotta hela mig på.


Sweet Dreams

Jag skrev ju i ett tidigare inlägg att det skulle komma bilder på hur mitt hår blev så jag tänkte snabbt lägga upp en bild på hur det blev. Jag blev faktiskt riktigt nöjd, ska bara färga min utväxt och klippa det lite.
Ikväll så kollade jag på film med Mikaela och Elli eftersom ingen av oss orkade göra något annat för vi va helt trötta och sega, men ibland så är det ju så. Det finns ju fler dagar och det är ju lov nu så det är skönt.
Nu ska jag snart gå och lägga mig i min sköna säng, men först ska jag ta bort mitt smink och så.
Ha det bra, puss<3



Förlåt för en dålig bild men det lär komma en bättre någon annan gång.


Städa, städa, städa..

Jag måste verkligen städa mitt rum nu innan dansen, eller jag måste börja för jag får inte gå ut ikväll eller göra något om jag inte har städat. Men jag håller verkligen med min mamma mitt rum ser hemskt ut. Jag hittar ingenting i rummet, jag hatar verkligen när det är stökigt men jag har inte hunnit. Men nu har jag tid för det är fredag och jag har inget planerat. Ni håller väl med om att det är stökigt... ?







Fina smycken

Idag när jag kom hem från skolan så kom min syster med en påse från Albrekts Guld, där i låg tre små askar med smycken. Jag fick två på örhängen, en fotlänk och ett halsband. Dem va riktigt fina, jag älskar verkligen att fylla år, man får så mycket fina saker. Fast jag fyller ju inte år idag, men min syster hade inte hunnit köpa present.

Tack så mycket Aline, de var jätte fina!











Godis

På håltimmen stack jag, Elli och Izza ner för att handla godis, såklart va det extrapris just på min födelsedag och allt. Super bra lixom ! Jag fottade lite eftersom jag inte käkat godis på ett år. Snart börjar jag skolan igen, ska ha engelska sen So då ska vi ha yoga. Men efter skolan ska jag till malmö för att köpa mitt hår, kommer bilder på det sen.
Ha det bra så länge, puss <3









Grattis till lilla mig!

Eftersom det är min födelsedag idag så vaknade jag av att mina föräldrar söng för mig, ni vet den kännslan när man ligger i sängen och hör ljud och sen börjar dem sjunga. Det är en sån härlig känsla tycket jag. Någon som kanske håller med ?
Här kommer min outfit som jag har på mig idag, både tröjan och västen fick jag i present.


Grattis mammsen :)<3

Ikväll kom mina föräldrar hem från var dom nu va, tror det va Ungern eller nåttt sånt. Men även om jag inte fick följa med så finns det allt nått bra med det, man får ju presenter när dom kommer hem. Denna gången fick jag min efterlängtade perfym som jag har velat ha riktigt länge. Den heter IN2U från Calvin Klein den luktar riktigt gott, tycker jag iallafall. Sen fick jag även en rosa halsduk, den va gullig och den va ju såklart i min favorit färg.
Tänkte bara lägga till att min mamms fyller år idag så ett stort grattis till henne! Hon gick faktiskt en fin bukett blommor som jag och min syrra la ihop till. Nu är det inte långt kvar till jag fyller år, då ska det ätas godis
Nu ska jag nog snart hoppa till sängs, så ha det bra och Godnatt alla <3








Dålig uppdatering

Just nu så har jag faktiskt inget att skriva om, jag antar att min liv är för tråkigt eller nått. Det är rätt jobbigt att alltid försöka komma på något nytt att blogga om, men samtidigt är det ju kul för annars skulle jag ju inte gjort det.
Just nu sitter jag i köket för att försöka skriva lite till på mitt hemkundskapsarbete om hushållsekonomi för jag har ingen lust med att ha det kvar efter lovet. Sen ska jag göra min engelskläxa och matteläxa som jag har till imorgon. När jag är klar med allt vet jag faktiskt inte vad jag ska göra, kolla lite tv kanske, vem vet ?
Snart fyller jag faktiskt år så det ska bli roligt, på torsdag direkt efter skolan ska jag åka in till Malmö för att köpa mina extensions som jag har längtar efter länge. För då har jag äntligen pengar som jag kan lägga på vad jag vill utom kläder. Sen ska jag köpa riktigt mycket godis för jag har inte ätit godis på 1 år, har liksom haft godisförbud. Så på torsdag när jag fyller år så kommer jag få pengar för de.


Lördag

Idag har jag varit i stan med Kelly, vi fikade på Wayne´s Coffe jag tog en chai latte och kladdkaka med grädde och hon någon smothie och cheesecake. Det var trevligt, vi hade mycket att prata om eftersom vi inte träffats på länge. Vi pratade om allt från våra problem till killar. Dock var jag väldigt trött eftersom jag nästan inte sovit något inatt, men aja det gör inget. Sen efter det kollade vi i lite affärer, vi köpte ingenting. Jag tog inte med så mycket pengar bara för jag vill spara pengar och för att jag inte behöver massa saker. Jag köper liksom alltid något när jag är i stan så därför tog jag inte med pengar.
Efter stan tog vi bussen hem till Kelly, hemma hos henne satt vi vid datan lite, lyssnade på musik och flummade. Som sagt, jag är väldigt trött idag och när jag är trött så är jag riktigt konstig. hehe.
Jag kom faktisk hem för en liten stund, ska äta nu och sen ska jag hem till Ellinor för vi ska hyra film och sånt mysigt. Mikaela tog bussen från Malmö för hon hade ingenting för sig ikväll så.
Nu ska jag äta så ha det bra, puss<3



Kelly ville inte vara med på bild, så ni får nöja er med henne bilden



Vår goooooda fika





Träffa saknade kelly idag !

Har precis kommit hem från Ellinor, sov där inatt med Gustav och Jim. var tvungen att sticka hem för Elli skulle ha gäster och jag ska till stan för att träffa min saknade kelly. Vi ska nog ta en fika och kolla lite i affärer, sen måste jag nog hem igen för att käka osv.. Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer men jag får ju ta och hitta på något kul. Men nu ska jag hem för att hämta lite kläder ska ju bo hos min mormor&morfar i helgen för mina föräldrar är utomlands, och jag fick inte bo hemma själv. Tråkigt, men jaja.
Ha det bra, puss<3




Dans

Nu sitter jag vid datan och ska dansa snart, jag ska dra till träningen om ungefär 10min. Ska först bara packa ihop mina kläder och skor och ringa Elli.
ha det bra så hörs vi senare <3










Torsdag

Har kommit hem från skola för typ en timme sen och jag har pluggat kemi. Ska liksom ha prov imorgon, men jag tyckte det va lätt så det gick snabbt att plugga. Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sen blir det att fixa naglarna, men jag kommer inte bli klar med dom idag känns det som men jag får skynda mig lite.
Måste bara berätta detta. Idag på min håltimme som var i ungefär 2 timmar då stack jag och Elli hem till henne för att äta lunch och för hitta på något. Vi käkade och sen satte vid oss vid tvn, jag va riktigt trött idag så jag somnade och det gjorde tydligen Elli också. Sen när jag vaknade var klockan halv 3 och vi hade börjat vår lektion för en timme sen. Jag tänkte, herregud, nej vi kan inte ha börjar! Och sen några sekunder senare ringde jonte och frågade va vi va och sen efter det ringde izza och jag bara vi råkade somna men vi kommer så fort vi kan. Och när vi kom till skolan så hade den andra lektionen också börjat. Men jaja, skoldagen gick snabbt idag efter som jag hade utvecklingsamtal också så hade bara 2 lektoner idag.
Imorgon är det fredag och det betyder att det snart är helt, längtar riktigt mycket ! Hoppas jag hinner träffa Kelly i helgen, har inte träffat henne på typ 2 veckor. Saknar min Kelly riktigt mycket, vi som alltid annars brukar träffas nästan varje dag i helgen. Jag tycker vi får ta en fika i stan eller något för det är alltid lika trevligt.
Nu ska jag hoppa in i duschen, puss <3




Puss och godnatt <3

Jag kom precis hem, har varit hemma hos Elli och jag var där med Gustav och Jim. Vi kollade tv och lite sånt, mysigt ! Men såklart måste jag alltid hem så tidigt bara för man ha skola dagen efter, jag längtar riktigt mycket till helgen när man kan vara ute länge utan att knappt tänka på tiden. Jag orkar inte skolan mer, man kommer hem ifrån skolan och sen gör massa läxor och pluggar till prov sen går man och lägger sig. Sen fortsätter hela veckan så.. Man har verkligen inget liv, så trött på det! Men det finns ju inget att göra åt saken, tyvärr.
Aja, hade det väldigt trevligt ikväll iallafall! <3
Nu ska jag fundera på hur jag ska fixa mina naglar, ska nog göra dom imorgon. Sen ska jag lägga mig i sängen och kolla tv tills jag somnar. Börja kl 8 imorgon som vanlig, första lektionen är idrott så jag behöver inte stressa lika mycket för jag sminkar mig ändå inte och allt sånt till idrotten. Det fixar jag sen efter.
Puss och godnatt <3





Lite shopping

Har precis kommit hem från stan med Elli och Mikaela. Vi åkte först till källaren för att kolla om det fanns något billigt vi kunde köpa och det hittade vi. Alla köpte nog 6st nagellack och trosor fast Mikaela köpte såklart en väska också.
Efter det tog vi bussen till entré och där kollade vi i lite affärer och Mikaela köpte lite kläder på Ginatricot. Sen så gick vi till Wayne´s Coffee för att träffa en kompis till Mikaela, där fikade vi och sen var jag tvungen att åka hem för jag skulle äta, fast innan de så hann vi snabbt upp till H&M för Mikaela skulle köpa mer underkläder.

Nu ska jag ut, så ha det bra<3



Har köpt fler nagellack så jag kan fixa naglar, ska bara få tid till det också för det tar ju ett tag att göra dom om dom ska bli riktigt fina.



Söta tringtrosor som jag köpte idag, billiga va dom också.





Onsdag

Sitter hemma och kollar på film med spanskt tal och engelsk text, vi ska göra det i typ 3 lektioner framöver. Det är faktiskt väldlig skönt, sen ska vi skriva en sammanfattning på filmen. Vi ser på ”She’s the man”, vi hittade ingen annan som hade spanskt tal. Men den är bra, så det gör inget.

Efter skolan ska jag och Elli öva och göra klar vår dansuppgift i idrotten för den ska nämligen in på torsdag och sen någon gång längre fram ska vi hålla i en egen lektion, det ska ändå blir rätt kul tycker jag. Ska fortsätta kolla på filmen nu, så hörs vi senare !


Tisdag

Måste bara säga det, jag hade helt fel om att jag hade en skön veckan för det är det verkligen inte. Inte idag iallafall. Idag har jag so-arbete och svenska-arbete som ska vara klart och sen så hade jag hemkundskap också och kommer antagligen få förhör på no:n också. Jag orkar vekligen inte !

Tillbaka till något som inte är lika depremerande. Idag har jag varit i skolan, en helt vanlig skoldag eller okej, nästan. När man kommer till skolan träffar man på en glad Jonte, asså vad han hänt han egentligen. Något måste vara fel, han har nog fått kramsjukan eller något. Så fort han får syn på en så jaa, då får man en riktig bamse kram.
Nu måste jag fortsätta att skriva på mina arbeten, så jag hinner göra något roligare idag :)


Clothing is my passion

Igår så uppdataterade jag ju inte så mycket, så tänkte ta igen det lite idag.
Igår så räknade jag faktiskt alla mina kläder och kom fram till att jag hade rätt mycket kläder ändå. De började med att jag sorterade bland mina byxor för det såg så rörigt ut, och sen bad en kompis mig att räkna alla kläderna och jag tänkte: jaa okejdå.
Och jag har faktiskt
33 st byxor
151 st tröjor 
13 st klänningar







Måndag

Kom hem från skola för ett tag sen. Nu sitter jag i mitt rum, på golvet och skiver på mitt svenska arbete om plågsamma djurförsök och sen gör jag klart min power point presentation. Ska redovisa om hur man bygger hus imorgon på tekniken. Än så länge har vi inte så mycket i skolan denna veckan, vi har i alla fall inget prov, så det är skönt. Efter jag gjort klart detta så ska jag göra engelska och matte sen är jag klar. Men efter det vet jag inte, kanske gå ner och ta något gott att drick, vem vet ;)




Min kalender denna veckan är abolut inte i närheten av så full som den va förra veckan, riktigt skönt!


Söndag

Idag är det en vanlig söndag, då när man inte gör så mycket. Sitter i soffan och latar sig med sina sköna mjukiskläder. Jag sitter just nu och kollar på  reprisen på Mammas pojkar och fixar med mina naglar. Idag blir det franskmanikyr. Sen ska jag nog gå ner och ta lite te och kolla om det finns något skolarbete jag kan jobba lite på.

 


Min kväll

Jag sitter barn vakt till en tjej som heter Olivia, vi har sjungit sing star, kollat på film, och målat i hennes målarböcker. Men vi har också gjort ansikts mask, och jag blev faktiskt precis klar med efterrätten jag gjort.
Jag använde mig av vanilj och choklad glass och sen ett äpple och sen riven choklad ovan på. Sen så stack jag ner två svenska flaggor för att ge sverige lite support i matchen, men det hjälpte inte för dom förlorade ändå..






Lördag

Sitter hemma och kolla film. Igår kväll va jag i vellinge med Elli och Izabelle och vi skulle träffa någon izabelle hade snackat med, men sen gick jag reda på att dem nästan inte hade snackat alls. De va faktiskt rätt tråkigt, så vi tog bussen hem, fast Jim körde Elli hem så hon slapp sitta och vänta på bussen i 45 min. Själv satt jag och Izabelle själva på busshållplatsen och väntade på bussen, det va riktigt kallt! Sen på bussen såg vi en riktigt gullig kille, alltid trevligt. När jag kom hem tog jag något att äta, sen kollade jag film sen somnade jag. Va riktigt trött.


Snart dans

Kom typ precis hem från skolan, stannade kvar lite och snackade med Elli, Izabelle och Jonte. Men efter ett tag så stack ellie. Sen filmade vi lite, hade egentligen tänk att lägg upp ett litet videoinlägg men jag råkade såklart radera allla mina bilder och filmer på mobilen. Så typiskt mig. Här kommer lite bilder, fick ju ta nya :(
Nu ska jag snart på dans, den börjar kl 17.15.




Jonte som pratade i telefon



Jag i Jontes jacka, fick låna hans jacka för det va så himla kallt. Så gulligt av han!



Jonte och Izabelle


Fredag

Sitter i skolan nu, har 2 lektioner kvar..
Min morgon har varit väldigt stressig. Jag började kl 8, jag vaknade inte från halv 8 och skulle duscha och allt. Så jag kom nästan försent, men som tur va så hade vi idott på morgonen så jag slapp att sminka mig. På idrotten sprang vi riktigt mycket, skit jobbigt. Efter idotten när man skulle fixa sig så kom jag på att jag hade glömt mitt smink hemma ! Så jag fick klä på mig och sen sticka hem och sminka mig. Som sagt, min morgon har varit rätt stressig.
Idag ska jag först dansa i två timmar, först balett sen jazz. Sen ska jag nog till Vellinge med Izabelle och Elli. Vi ska nog träffa lite folk och så.
Men nu ska jag ha so, så ha det bra !


Godnatt alla !

Jag har pluggat hela dagen, sen jag kom hema från skolan faktiskt. Har två förhör imorgon, ett i spanska och ett i no. Känns inte alls kul, men sånt kan man inte göra något åt. Jag kan fortfarande inte riktigt min spanska så som jag vill, men jag är trött och kommer inte kunna lära mig det bättre nu. Men som tur va så fick jag en kopp te av min mamma, så jag orkade mer. Nej nu måste jag verkligen gå och lägga mig, det ska bli så skönt att hoppa ner i sängen och somna.
Ha det bra alla, sov gott <3




The look of today



Såhär såg jag ut idag
(förlåt för dålig bild, men har inte hunnit ta någon bättre )


Dagens outfit



Såhär såg jag ut idag i skolan. En skön tröja, skärp i midjan och jeans leggings. En enkel men väldigt skön klädsel, sånt är så himla skönt när man ändå bara ska till skolan.
Dagen har varit bra, hade ju prov idag också. Jag tyckte det gick rätt bra ändå, men det var typ en fråga jag var lite osäker på men men…
Jag är så himla trött, gjorde min läxa direkt när jag kom hem så jag bara kan slappa framför tv:n resten kvällen.


Tisdag

Skolan idag som vanlig, jag kom hem runt 3. Tog ett äpple sen satte jag mig och plugga direkt, ska ju ha prov imorgon om buddhismen och jag ska antagligen ha förhör i no också men jag har bestämt mig att plugga mest på so:n, den är liksom viktigare och intressantare. Den kanske inte är viktigare men skit samma..
Just de, en bästa kompis till mig fyller år imorgon och jag har inte köpt någon present än. Jag känner mig ganska taskig för det, men jag får försöka köpa en imorgon om jag hinner. Dock vet jag inte riktigt vad jag kan ge henne än, och mina förslag som jag har tänker jag iaf inte skriva här ;)

Nu måste jag fortsätta plugga, önska mig lycka till imorgon!



Måndag

Kom precis hem från en liten runda med hundarna. Hade tänkt att koka lite vatten och göra lite te, sen ta fram böckerna och plugga till religions provet som jag ska ha på onsdag. Eftersom jag är hemma själv med min syster så får jag fixa någon mat själv, för hon äter inte. Men jag är faktiskt inte ett dugg hungrig, men man måste väl äta..
Just nu sitter jag och väntar på att Izabella ska bli klar med min header till bloggen, jag har inte riktigt fått kläm på hur man gör det än. Iallafall, den kommer nog att komma upp nu ikväll eller imorgon.

Nu får ni ha det bra,


Kanelbullensdag



Eftersom det är kanelbullens dag idag så tänkte jag bara lägga upp en bild på min fika. Riktigt gott är det. Sitter just nu i min säng och kollar på film och äter denna goda kanelbullen från Espresso house och dricker tee.
Imorgon har jag lång sovmorgon, börjar inte från kl 11. Det är verkligen skönt att börja veckan med en sovmorgon och sen bara ha 3 lektioner. Men nu ska jag fortsätta kolla på min film och sen ska jag nog sova, puss <3

Mina köp för idag :)

I Stan idag köpte jag kläderna på bilden, men vi kollade även på lite kläder som jag skulle få när jag fyller år eftersom jag fyller år snart. Om 19 dagar om jag ska vara exakt.
jeans - vero moda
väst - vero moda
schal - vero moda
linne - ginatricot
tröja - ginatricot
armband - ginatricot

Nu ska jag ut med mina små hundar i det blåsiga vädret. Sen blir det nog film och kanske lite plugg. Ha det så bra, puss<3


Dagens outfit



Såhär såg jag ut idag när jag var i stan med mammsen. Vi fikade på Espresso House och shoppade, sånt är ju alltid lika mysigt.

Sminktips !



Jag börjar först med att böja mina ögonfransar, jag tycker fransarna blir mycket finare när man böjer dom för då sätter dom inte ihop sig sen när man lägger på maskaran.



Sen appliserar jag min foudation med en foundation borste, som jag köpt från Lindex. Min foundation kostar ungefär 130 kr och den kommer från MaxFaktor. Den är mycket bra, den är lätt att fördela jämnt i hela ansiktet och det blir inte fläckigt.



Jag tar sen lite solpuder på kinderna/kindbenet, för att få en lite fräshare look på det. Men ta inte för mycket, för så kan det lätt se lite konstlatt ut. Jag brukar också ta lite i övriga ansiktet för att få samma nyjans på det. Solpudret kommer från Maybelline, vet inte det exakta priset men det var inte speciellt dyrt.

Jag tar oftast också lite puder på kindbenet för att få en lite rosa nyjans. Pudret kommer från Cover Girl och det är lätt att applicera och smälter in i det övriga sminket med en fin färgton.

Ibland när jag känner att jag vill varigera mig lite så mixar jag ofta med ögonskuggor, men ofta med färger som inte sticker ut för mycket för det är inte riktigt jag. Ögonskuggorna övan kommer från IsaDora och kostar ungefär 50kr.



Min mascara kommer från MaxFaktor och de gör även min eyeliner, mascaran kostar ungfär 160 kr. Jag tycker den mascaran är en av de bästa jag använt, man får långa och många ögonfransar.

Till sist tar jag läppglans, eller läppstift. Jag använder nästan aldrig läppstift bara, men jag tar ofta ett tunt lager med läppstift i rött och sen tar jag ett genomskinligt läppglans över och walla.. du har fått en fin rosa nyans. Man behöver inte heller lägga på mer lager av de röda för det sitter kvar, man behöver bara lägga på läppglanset för att få den glansiga looken.
Men oftast tar jag bara läppglans. Mitt läppglans på bilden kommer från Clinique, Clinique är ett dyrt märke men de har bra produkter så det är värda pengarna.


Välkommen till min nya blogg!

Börjat blogga nu, kommer skriva om allt möjligt här i min blogg. De kommer nog alldeles snart upp en beskrivning om hur och vad jag använder när jag sminkar mig. Om det inte kommer idag så kommer det nog imorgon.
Idag har jag inte gjort mycket, det känns faktiskt som en sådan tråkig söndag, när man inte gör något alls en hel dag. Jag har inte gjort något speciellt och kommer nog inte göra de heller. Tänker bara sitta hemma och fixa med bloggen och kolla film, myspys.

De var allt från mig just nu, ha det bra. puss <3


RSS 2.0