Dans

Idag var det en vanlig skoldag, sen åkte jag hem och packade lite till dansen och kollade lite tv. Sen åkte jag till dansen för det var ju uppvisning. Jag tyckte faktiskt det gick bra, mycket bättre än vad jag trodde det skulle bli. Nu ska jag snart äta sen vet jag inte riktigt vad som händer, men nått får jag väl hitta på.
Ha det så bra, puss<3 



Jag i rosa och Elli i blått



Ps. jag ska försöka att blogga, men har inte haft så mycket tid den senaste tiden.


Fredag

Jag vet, jag har varit dålig på att uppdatera men jag har faktiskt inte haft tid. Men nu tänkte jag skriva ett snabbt inlägg innan jag drar till Izza, vi ska nämligen bada i hennes jacuzzi.
Idag så har jag först varit i skolan sen åkte jag hem och kollade tv och åt lite innan jag skulle börja dra mig mot dansen. Jag kan inte direkt säga att det gick bra på dansen idag, jag blandade ihop mycket av stegen. jag tror eller jag är nästan helt säker på att det är för att jag har haft så mycket i skolan denna veckan så det ska bli riktigt skönt med helg nu.
Jag har precis ätit och det blev min favorit, planka!



Nej nu måste jag skynda mig, ska snabbt packa ihop min bekini, handuk och lite annat sen måste jag skynda mig till Izabelle för vi ska ju bada i hennes jacuzzi. Men ni får ha en supertrevlig fredagskväll för det ska jag iallafall ha. Ska ju ha det mysigt i jacuzzin och bara slappa och njuta av att det äntligen är helt. Puss<3


Mina köp idag

Detta köpte jag idag när jag var i Trelleborg:



vitt linne från ginatricot - 99kr



stora pärlörhängen från glitter - 90kr


Tisdag

Idag var vi i Trelleborg med skolan, vi kollade på några utställningar och sen fick vi gå runt själva i 1,5h. Jag gick med Izza och vi åt först på Expresso House, mysigt. Efter det gick vi nog runt och kollade i alla affärer på Valen och provade kläder. Det kommer upp bilder på vad jag köpte sen.



Jag tog en chailatte och en scouns medan izza tog en varmchoklad
och en scouns, det var en mycket god frukost för min del



En gulligt klänning/linne och en kofta jag provade


Måndag

Sitter i skolan just nu och jobbar med ett so arbete om Kina och Japan. Tänkte bara gör ett snabbt inlägg och berätta att jag kommer att göra om mn blogg en del nu för jag tycker den är rätt tråkig men hoppas ni kan stå ut med att det kommer se lite konstigt ut ibland. Men men, så kan det va ibland. Just nu håller jag på att göra en ny header till bloggen men jag har inte riktigt fått kläm på hur man gör det än men jag måste ju lära mig någon gång.
Nu ska jag fortsätta med mitt arbete, puss hej<3


Godnatt alla!

Jag ligger i sängen och kollar igenom alla bilderna jag tog idag när jag var nere och gick på stranden. Den här är en av de bilderna jag tog då, tyckte det blev så häftigt med färgerna.
Nu ska jag sova för annars kommer jag inte kunna gå upp imorgon, godnatt<3




Middag

Min middag idag var riktigt god, vi åt fajitas. För er som inte vet så är det en mexikansk kycklingwook med grönsaker som man lägger i tortillabröd med olika såser och annat gott. Här kommer lite bilder, fottas allt nu mera när jag har fått min nya kamera. Är riktigt nöjd med den!






Nu ska jag ta tag i bloggen igen

Nu har jag bestämt mig för att börja blogga igen för nu funkar min mobil och jag har köpt en system kamera. Jag köpte faktiskt den igår och är riktigt nöjd med den. Nu är det bara att fortsätta följa min blogg för jag ska försöka blogga varje dag även på vardagarna.
Igår var jag först på gymnasium mässa med mina föräldrar och sen bestämde jag och elli oss för att gå en runda i stan och då köpte jag först min system kamera sen en maskara, klänning och ett armband. På kvällen var jag på fest hos Elli och de blev tyvärr inte så lyckat men tänker inte gå in på detalj varför det inte blev de för jag vill inte ta upp det igen. Men det är bra igen, tror jag.







Kan inte blogga just nu !?

Jag har inte kunnat blogga de senaste dagarna för jag kan inte föra över bilderna till datorn, dock är jag väldigt arg för de. Men nu vet ni iallafall varför. Kommer börja blogga såfort det har fixat sig, men jag har faktiskt ingen aning hur jag kan fixa de.
Puss<3


Torsdag

Idag har jag varit i skolan, hade riktigt ont i armen i början av dagen men det blev faktiskt mycket bättre under dagen.
På min håltimme stack jag och Elli med hem till Mikaela för att baka, vi bakade en Chokladkaka. Vi ändrade receptet rätt mycket, men det slutade bra iaf. De hade inte något ströbröd så vi fick ta strössel, men först tyckte Mikki att vi skulle ta Vete Kli. Och min fråga är, va F*N är det! Själv tycker jag att det låter mer som en könssjukdom eller vad tycker ni?






Man kan ju fråga dig vad detta är, låter mer som en könssjukdom ?!


Ska bli bättre på att uppdatera bloggen

Eftersom jag har varit sjuk och fortfarande inte mår helt bra så har det inte blivit mycket bloggande, jag ser bara att statestiken sjunker men jag har inte haft ork till att blogga. Men jag lovar att det kommer komma mer sen när jag mår bättre. Men det blir nog skolan imorgon om det fortsätter att bli bättre och det hoppas jag verkligen. När man är borta från skolan så missar man så mycket och det tar mycket tid att ta igen det.
Jag ligger just nu i sängen och kollar på tv och funderar på att sätta på en film och räkna matte för det är de ända böckerna jag har hemma. Har någon av er som läser min blogg något förslag på film som man kan se ?
Nu ska jag som sagt räkna matte och se film, puss<3



Tisdag och ingen skola för mig idag..

Hela natten har jag vaknat av att jag inte kunnat sova för min arm har gjort så ont. Jag fick nämligen svininflensa vaccinet igår, hoppas det går över snart så jag kan gå till skolan igen för jag kommer missa riktigt mycket annars. Idag gick jag inte till skolan tack vare detta, skulle egentligen ha matte prov och spanska redovisning men får göra det när jag kommer tillbaka istället.
Nu ska jag kolla klart på Stormbreaker, det är en film som jag såg när jag bodde i USA. Jag visste inte innan vad den hette men jag fick reda på det igår och var bara tvungen att se den idag när jag ändå bara skulle vara hemma.
Vi hörs senare, puss<3¨


Söndag

Idag har jag inte gjort mycket, har mest tagit det lugnt och kollat tv. Men såna dagar behövs verkligen! Imorgon börjar skolan igen och min vecka börjar med att jag har matte prov på tisdag och jag har inte kunnat plugga något alls till det för jag glömde böckerna i skolan, inte så bra men jag kan ju inte göra något åt det nu. Det ända jag kan göra är att plugga extra mycket imorgon.
Jag kom upp från badet för en liten stund sedan och ska strax äta middag men jag är verkligen inte ett dugg hungrig. Ikväll ska jag nog se Djävulen bär Prada som går på tv idag, jag inget annat planerat idag plus att det är skola imorgon så jag måste ta det lugnt ikväll.
Nu kallar mamma och det är mat, puss<3



RSS 2.0