sommaren är saknad !!

Jag vet att man hör detta överallt att man bara vill ha sommar, men jag är så himla trött på snö och all kyla!
Jag sitter just nu och kollar kläder på nelly och lite överallt och man hittar bara massa fina sommarklänningar. Men det är ju inte lönt att köpa några klänningar än eftersom man inte kan använda dem och sen när det väl är sommar så kommer det in massor av nya modeller som är mycket finare. Men här är iaf några som jag tycker är fina !:)






Varm choklad och en bra film!

Nu ska Min trogna vän kelly precis åkt hem och jag hade tänk att göra en varm choklad och sen hoppa ner i sängen och kolla på någon bra film.
   Idag har jag och kelly inte gjort någonting, bara tagit det lugnt och så. Och det ska jag nog förtsätta dagen med! Just nu är jag faktiskt lite irriterad över att vi inte stack till strandbaden igår, jag var den ända av mina kompisar som ville dit för alla andra är och åker skidor så ingen hade lust att göra någonting eftersom vi är så få.. Så man får hoppas att det är strandbaden snart igen så man kan sticka dit och parta snart! Ni får ha det så bra, puss<3




Kul dag med Kelllsing !

Igår kom kelly, min trogna vän
Nu sitter hon här, min trogna vän
Hon har en glitter hatt, min trogna vän
Och en slips lika så, min trogna vän
Hon äter klubba, min trogna vän
Hon sover här inatt, min trogna vän
Hon lämnar mig imorgon, min ikke trogna vän





















Hejdå, min trogna vän
Jag kommer sakna dig, min trogna vän


Dans

Nu drar jag till dansen, wiiie! ni får alla ha en trevligt fredagskväll, för det ska jag iaf haa! pusselipuss<3





LOOOV!

Äntligen LOV! Jag ligger här på golvet och är så otroligt glad för att slippa tänka på om man hinner göra klart läxan eller plugga till provet som man tydligen skulle ha imorgon!
   Idag är det fredag och idag ska jag dansa, den börjar om ca 2 timmar. Men först så ska jag ta något att äta sen kolla lite på tv för att fördriva tiden, och när man inte vet ordet av så börjar man snart och behöver skynda sig så in i h*lvete. Så brukar det bli oftast och så blir det antagligen idag också ;)






I'm back in business!

Fy vad dålig jag var på att uppdatera bloggen under tiden jag var i thailand, men internet funkade inte så bra som jag ville. Det tog mig ungefär 1 timme varje gång jag skulle göra ett inlägg för internet var så segt. Så jag gav upp, men lite bilder blev det ju iallafall. Senare kommer det nog komma upp bilder på det jag köpte.
Men nu ska jag ta igen allt jag missat undertiden jag varit bort, så mycket plugg lär det bli denna helgen ! :( puss hej<3


RSS 2.0